Gyártó: Castrol
Cikkszám: 1
Készlet információ: Készleten
4 557 Ft
Nettó: 3 588 Ft
Egységár: 4557 Ft / liter

Lehetséges opciók

Leírás:   

    A jármű technológia fejlődésével napjaink motorjai még erősebbé és hatékonyabbá váltak. Ennek következtében a motorokban uralkodó effektív középnyomás, a motorok terhelése nagyobb mint valaha volt. Továbbra is az olajra hárul az a feladat hogy az alkatrészek fémes érintkezését megakadályozza, így az olajfilmnek rendkívül erősnek kell lennie és meg kell öriznie kivételes teljesítőképességét. Legerősebb és a legkorszerűbb követelményeket teljesítő motorolajunk, a Castrol EDGE a TITANIUM FST™ hatására kétszer erősebbé vált így minden eddiginél biztosabban képes megakadályozni a kenőfilm leépülését és mérsékelni a súrlódást. A Castrol EDGE a TITANIUM FST™ segítségével hatékonyan hozzájárul ahhoz hogy az Ön motorja mindenkor képes legyen a legjobb teljesítményre. 

Alkalmazási terület :

    A Castrol EDGE Turbo Diesel 5W-40 mindazon benzin- és dízelüzemű motorban alkalmazható amelyekhez a gyártómű ACEA C3, API SN/CF vagy korábbi minősítésű SAE 5W-40-es viszkozitási osztályú motorolaj használatát ajánlja. A Castrol EDGE Turbo Diesel 5W-40 széleskürű gyártóművi jóváhagyásokkal rendelkezik, kérjük hogy a használat előtt tanulmányozza autójának kezelési kézikönyvében a kenőanyagokra vonatkozó követelményeket. A GM dexos2: jóváhagyású motorolajok a GM-LL-B-025 és a GM-LL-A-025 jóváhagyású motorolajok kiváltására teljes körűen alkalmasak. 

Előnyök:
A Castrol EDGE Turbo Diesel 5W-40 teljes mértékben megfelel a korszerű nagy terhelésű turbódízel motorok követelményeinek, hatékonyan hozzájárul a lerakódások mérsékléséhez. 

A Castrol EDGE Turbo Diesel 5W-40 használatával: 
A motor teljesítménye városi forgalomban és autópályán egyaránt teljes mértékben kiaknázható 
A lerakódások mérséklésével a motor gázreakciója élénkebbé válik A legkülönbözőbb üzemi körülmények mellett, széles hőmérsékleti tartományban kifogástalan védelem érhető el 
Független tesztekkel igazoltan javul a motor hatékonysága A motor tartós terhelések mellett is megőrzi kifogástalan teljesítőképességét 

Minősítések és jóváhagyások :

  • ACEA C3
  • API SN/CF
  • BMW Longlife-04
  • dexos2
  • Meets Fiat 9.55535-S2
  • Meets Ford WSS-M2C917-A
  • MB-Approval 226.5/ 229.31/ 229.51
  • Renault RN 0700 / RN 0710
  • VW 502.00/ 505 00/ 505 01
Viszkozitás
Viszkozitás 5w40

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!