Rendelést kizárólag csak a 18. életévét betöltött felhasználóktól fogadunk. Az oldalon történő vásárlás leadásával elfogadja az itt lévő Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF). A termékeinket egyrészt megvásárolhatja boltjainkban, vagy kívánság szerint házhozszállítással, Magyarország területén belüli kiszállítással. Vásárlóink biztonságos kiszolgálása érdekében a MAGYAR POSTA ZRT országos csomagszállító céggel juttatjuk el Önhöz a kiválasztott termékeket, melynek keretében várhatóan Ön a feladást (adott nap 12:00-ig) követő 2-5 munkanapon belül kapja kézhez a csomagot az Ön által megadott címen. A MAGYAR POSTA ZRT munkanapokon szállít házhoz, ezen belül további időtartam szűkítést nem vállalnak, illetve azt sem vállalják, hogy a futár a csomagszállítás előtt telefonáljon. A kiszállító a csomag szállítása előtt nem fog automatikusan telefonálni, ha egyeztetni szeretne, Önnek kell az A MAGYAR POSTA ZRT központját felhívni.

A csomagzárás jellemzően hétköznap délután 13:00-kor van, melyet követő 2-5 munkanapon belül várható a csomag kiszállítása. A hétvégén megrendelt csomagok feldolgozása hétfőn történik. Az ünnepek környékén a szokásostól eltérő ütemterv is elképzelhető. A jelzett nap a várható kiszállítási nap. Bár cégünk és kiszállító partnerünk mindent megtesz annak betartásáért, az jogi értelemben nem garantált, a rendelés befogadása esetén sem. A vásárlás során érdemes megfelelő gondossággal eljárni.

Megrendelését kérjük, webáruházunkon keresztül, vagy ha ez nem megoldható, telefonon adja le. Faxon, postai levélben, levelezőlapon vagy egyéb módon küldött rendeléseket elfogadni nem áll módunkban.

Csomagot kizárólag Magyarországon belüli címre tudunk küldeni, külföldre jelenleg nem szállítunk. Postafiókra csomagot nem áll módunkban küldeni. A gyors, részben automatikus feldolgozási rendszerünk miatt a külön leadott csomagrendelések utólagos összevonására és egy csomagban küldésére sajnos nincsen lehetőség.

Áraink a mindenkori jogszabálynak megfelelő áfát tartalmazzák, egységárak és magyar forintban értendőek. Ajánlatunk, akcióink, a készletek erejéig, illetve visszavonásig érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Áfa visszatérítés: az áfát semmilyen esetben sem térítjük vissza.

Az üzletünkben megrendelhető státusz azt jelenti, hogy a weboldal frissítésének időpontjában a termékből legalább egy példány raktáron volt található.

Interneten leadott személyes átvételi kérés átvétele üzletünkben: Kérjük, hogy személyes átvételi szándékát idejében jelezze e-mailben vagy telefonon a megadott elérhetőségek valamelyikén.

A csomagküldéssel kiszállított termékeket (és a hozzáadódó kiszállítási díjnak) ellenértékét Ön - vagy megbízottja - a csomag átvételekor, készpénzben tudja kiegyenlíteni. A csomagküldés díja súlytól, értéktől függ. Személyes átvétel esetén boltjainkban tudja átvenni a terméket.

Csomagküldés számlázása: rendszerünk minden esetben számlát állít ki a megrendeléséről, alapvetően a fent megadott személynévre és címre, mely a csomagon belül kerül elhelyezésre. Amennyiben a számlát másik névre kéri, ezért szeretné beírni, kinek a nevére és címére szóljon a számla, kérjük, a csomagrendelési oldalon a Számlaadatok egyedi megadása gombra kattintva töltse ki a számlaadatokat. Kérjük, rendelése során járjon kellő gondossággal el, mivel utólag számlát más névre és címre kiállítani már nincsen lehetőségünk.

Általános kiszállítás


#SúlySzállítás díja
10 Kg - 5 Kg1600 Ft
25,1 Kg - 10 Kg1 800 Ft
310,1 Kg - 20 Kg2 500 Ft
420,1 Kg - 40 Kg3 900 Ft

Raklapos kiszállítás


#SúlySzállítás díja
160 Kg - 930 Kg20 000 Ft+Érték biztosítás


Minden megrendelés tartalomellenőrzés után kerül lezárásra. A csomagok kiszállítása napközben, a MAGYAR POSTA ZRT kiszállítása alapján történik. A MAGYAR POSTA ZRT - jellege miatt - nem tud időpontra kiszállítani, ezért talán a legpraktikusabb, ha Ön pl. munkahelyi címét adja meg (kisebb távolléte esetén akár kollégája is átveheti a csomagot, mert az átvétel nem névhez, hanem kifizetéshez kötött). KÉRJÜK MINDEN ESETBEN MOBILSZÁMOT ADJON MEG, mert probléma esetén a kiszállító megpróbálhatja Önt elérni egyeztetés végett. (A kiszállító azonban nem tudja vállalni, hogy Önt mindenképpen felhívja.)

A csomag átvételekor kérjük győződjön meg annak épségéről és sértetlenségéről, és csak utána adja át az ellenértéket a kiszállítónak.

Amennyiben Ön nem tud olyan időpontot adni, ahol napközben lesz valaki, aki át tudja venni a csomagot (ez nem szükségszerűen Ön, lehet egy munkatárs, egy családtag), akkor sajnos a csomagküldésre nincs lehetőség. Fontos tudnia, hogy amennyiben Ön mégsem veszi át a megrendelt csomagot, úgy sajnos további csomagküldésre az Ön részére nincs lehetőség mindaddig, amíg az okozott kárt (a kiszállítás díját) meg nem téríti részünkre.

Amennyiben Ön valamilyen problémával találkozik - úgy a törvényileg biztosított időn belül - Önnek lehetősége van bennünket megkeresnie a panaszával.

Cégünknél történő ügyintézés - a magyar törvényeknek megfelelően (49/2003 VII. 30. GKM rendelet) - minden esetben a következőképpen történik.

Személyes ügyintézés: Helye: 6500 Baja Csermák M.tér.8 Ügyintézés: Hétfő-Péntek: 11-15h /E-mail,telefon egyeztetés után/

(1.) A terméket minden tartozékával együtt kell visszahoznia hozzánk.

(2.) Boltunkba érkezéskor kérjük feltétlenül legyen önnél a vásárláskor kapott számla eredeti, első példánya. Ennek hiányában sajnos panaszát nem tudjuk fogadni.

Pénzvisszatérítésre csak abban az esetben van lehetőség, ha a törvényileg megadott elvárható ügyintézési időn belül panaszát nem tudnánk rendezni.

Ügyintézés postázással / csomagküldéssel: Ebben az esetben minden lépés a fentiek szerint történik, az alábbi kiegészítésekkel: Kérjük, hogy a termékkel együtt juttasson el hozzánk egy nyilatkozatot azzal kapcsolatban, hogy: - pontosan milyen problémát tapasztalt - elérhetőségét telefonos illetve e-mail formában - mit kíván a termékkel kapcsolatban.

A csomagküldési költségeket csak abban az esetben áll módunkban átvállalni, amennyiben a panasz jogosnak bizonyult.

FIGYELEM! Portósan, utánvéttel, vagy egyéb terheléssel feladott csomagokat semmilyen esetben sem áll módunkban átvenni!

A hatályos magyar törvények szerint Ön - amennyiben a terméket csomagküldéssel vásárolta meg - az átvételtől számított 14 munkanapon belül elállhat a megvásárlásától.

Fontos azonban ez a jog csak akkor érvényesíthető, ha magát a termék csomagolását nem bontotta fel.

Az elállási szándékáról kérjük, hogy előre, írásban tájékoztassa cégünket e-mailen, vagy levélben, az átvételtől számított 14 munkanapon belül (elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni ezen határidőn belül).

Szintén a törvények határozzák meg, hogy a terméket Önnek, a saját költségén (nem utánvéttel!) kell visszaküldenie,kizárólag a MAGYAR POSTA ZRT által,a fent leírt bontatlan állapotban, aminek a kézhezvételétől számított 30 napon belül cégünk eljuttatja Önnek a vételárat. Fontos megjegyeznie, hogy a törvényi rendelkezések egyrészt a visszaküldés költségét is Önre róják, másrészt az eredeti kiküldés költsége sem visszatérítendő az elállás esetén. Szintén komoly előírás, hogy a terméknek bontatlannak kell lennie. Azaz amennyiben kiderül, hogy Ön kibontotta - hiába juttatja vissza hozzánk azt - az elállási joggal nem élhet. Amennyiben az elállást üzletünkben, személyesen kívánja intézni, kérjük, hogy legyen önnél a vásárláskor kapott számla eredeti példánya. Amennyiben csomagban juttatja vissza a terméket, úgy a számla másolatát kell elküldenie. Ennek hiányában sajnos elállási kérését nem tudjuk fogadni. Webáruházunk szintén fenntartja a jogot, hogy amennyiben bontatlan, ám sérült állapotban érkezne vissza a termék, a kárát a vásárlóval megtéríttesse.

Személyes vásárlás esetén ilyen elállási lehetőség nincsen. A közhiedelemben ma is helyenként megtalálható, 3 napos, vagy 72 órás visszaadási jog nem létezik, bontatlan árú esetén sem.

Biztonságos vásárlás

Boltunk - a vásárlás biztonsága érdekében - maximálisan a vevők érdekeinek megfelelően jár el.

A megrendelt termékeket Önhöz, a MAGYAR POSTA ZRT által juttatjuk el Önhöz, hogy Önnek ne kelljen aggódnia a termékek épsége miatt.

Biztonságos adatkezelés

Cégünk bárminemű céllal hozzánk beérkezett adatot bizalmasan, a hatályos adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezel és kizárólag a megadás céljának értelmében használja azokat fel. Külső fél számára semmilyen adat sem kerül semmilyen módon átadásra - kivéve a csomagszállító szolgálat részére (feladata elvégzéséhez szükséges) adatok ideiglenes átadása. Szerződött partnerünk azonban szintén a fent leírtak szellemében használja fel a kapott adatokat.

A MAGYAR POSTA ZRT futárszolgálat munkatársai részére mindezek a szabályok érvényesek, azon további megkötéssel, hogy a részükre a kiszállításhoz megadott adatokat nem tárolhatják, nem használhatják fel, és más részére sem adhatják át semmilyen indokkal.

Cégünk a megfelelő gondossággal kezeli az interneten szereplő információkat, azonban azokban változás, elírás mindezek ellenére lehetséges. Az adatbázisban szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk. A termékekről feltüntetett képek jellemzően megegyeznek azzal, amelyet Ön ténylegesen kézhez is kap, de eltérés itt is lehetséges, amellyel kapcsolatban felelősséget szintén nem vállalunk. A webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különösen a technikai paraméterekre és az internet használata során felmerülő hibákra. Boltunk semmilyen módon a fentiek miatt nem vállal felelősséget, bármilyen okból is következzen is be:

Az internetes hálózatban történő bármilyen működési hiba, amely megakadályozza a www.olajszallito.com webáruház folyamatos és akadálytalan működését illetőleg a vásárlást,

Bármilyen adat, elküldött vagy fogadott e-mail elvesztése, a küldő vagy a fogadó oldalán a spam-szűrő túlzott aktivitása miatt levélszemét mappába kerülés, és emiatt okozott késedelem vagy kiesés,

A Re-Cord Aktív Kft. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen sem közvetlen, sem közvetett kárért, ami a www.olajszallito.com webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be. A vásárló, látogató feladata megóvni a számítógépét, az azon tárolt adatokat az esetleg behatolásoktól és egyéb káros eseményektől. A Re-Cord Aktív Kft. semmilyen esetben nem vonható felelősségre akár vis maior esetén, akár bármilyen olyan eseménnyel kapcsolatban, amely nem a közvetlen irányítása alatt áll, illetve amelyet nem képes azonnal elhárítani.

A Re-Cord Aktív Kft. előzetes értesítés nélkül is fenntartja a jogot bármely ár, adat, határidő és egyéb paraméter megváltoztatására. Ezen változtatás, vagy bármely módosítás a www.olajszallito.com webáruházban való megjelenés, feltüntetés időpontjában lép életbe. Amennyiben bármely módosítással nem ért egyet, a vásárlás nem lehetséges, hiszen a megrendelési feltételeinket és üzletszabályzatot el kell fogadnia.

Webáruházunk fenntartja a jogot, hogy amennyiben a megrendelő részéről megadott adatok, paraméterek, megjegyzések értelmileg kifogásolhatóak és/vagy sértőek, megbotránkoztatóak, úgy a megrendelést szabálytalannak tekintjük és töröljük. Szintén fenntartjuk a jogot a rendelés törlésére, amennyiben olyan feltételt ír a rendelésnél a megjegyzés rovatba, amely a megrendelési feltételeinkkel ellentétes, például a szállítási idő szűkítésére vonatkozó kérést vagy azt, hogy a futár telefonáljon a csomag kiszállítása előtt.

A megvásárolt áruval kapcsolatos bármilyen felelősségigény maximum a vételár erejéig érvényesíthető, csomagküldés esetén kiegészítve a szállítási díjjal. Minden felelősséget kizárunk olyan esetben, ha a megvásárolt termék a járműben vagy eszközben, annak bármilyen alkatrészében vélelmezett vagy valós kárt okozna.

A feltüntetett összegek magyar forintban értendőek. A tájékoztatás és szerződéskötés, valamint a szavatossági eljárás nyelve a magyar. Csomagküldés esetén a vételár az a MAGYAR POSTA ZRT futárnak való kifizetésekor, a termék átvételekor. A szerződés megkötése magyar nyelven történik, a szerződés nyelvezete a magyar. A megkötött szerződés írásban kötött szerződésnek minősül, hiteles dokumentuma a számla, amely iktatásra kerül és utóbb, a hatályos számviteli és egyéb jogszabályokkal összhangban kerül iratőrzésre. A vásárlást igazoló bizonylat (számla) megőrzése azonban a vásárló feladata.

Az oldalainkon található mű és márkanevek, logók, nemzetközi jelölések, képek és borítók a jogos tulajdonosuké, oldalainkon kizárólag információnyújtás céljából szerepelnek.

Minden egyéb grafika, elrendezés vagy szöveges tartalom joga azonban a lap tulajdonosáé.

Azok bárminemű felhasználása, duplikálása, beágyazása csak a laptulajdonos előzetes, írásbeli hozzájárulásával lehetséges.